MediAmbient
Ni un plàstic al mar! Tallers familiars i volada d'estels a la platja del Somorrostro

Publicat el 07/06/2013

Aquest diumenge 9 de juny us esperen diverses activitats per a tota la família a la platja de Somorrostro.

El Centre de la Platja organitza aquest diumenge 9 de juny, de 12 a 14 hores a la platja de Somorrostro, un seguit de tallers i activitats per prendre consciència de la importància de reduir els residus a la platja.

En aquest sentit, es realitzaran tallers familiars relacionats amb l'impacte que tenen els microplàstics al mar i amb la importància de reduir els residus i recollir-los de manera selectiva.

A més, es farà un passi del documental "Un mar de plàstic" i de la pel·lícula "Addicted to plàstic", cedides pel FICMA.

Com a activitat més lúdica, també es farà una volada d'estels a càrrec del Barcelona Estel Club, així com un taller d'estels amb materials reciclats. En acabar, es farà una demostració dels residus sòlids flotants recollits a l'aigua durant el temps que duri la jornada.

Situat als porxos de la platja del Somorrostro, davant de l'Hospital del Mar, el Centre de la Platja és un espai d'informació, de trobada i de formació per a totes les persones interessades en el litoral de Barcelona i els aspectes que s'hi relacionen. El Centre de la Platja ofereix informació sobre les platges i també atenció als usuaris, organitza activitats educatives sobre esport, cultura i sostenibilitat en el front marítim, i és el marc d'exposicions temàtiques sobre el litoral de la ciutat.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari