MediAmbient
Substitució de l'arbrat en les obres de millora al carrer de Balmes

Publicat el 25/04/2014

A causa de les obres de reurbanització de Balmes, es retiraran els arbres del tram comprès entre la plaça Molina i l'avinguda Diagonal, costat Llobregat.

A partir del 23 d'abril, i a causa de les obres de reurbanització que s'estan duent a terme, s'hauran de retirar els arbres del tram comprès entre la plaça de Molina i l'avinguda Diagonal (costat Llobregat). Aquests arbres es portaran als vivers municipals a l'espera de ser trasplantats en altres espais verds de la ciutat.

L'actuació del carrer de Balmes serà completada amb la plantació de nou arbrat. L'espècie seleccionada per als nous arbres és el til·ler, amb l'objectiu de mantenir el mateix paisatge en tot el traçat del carrer de Balmes i endreçar el territori.

L'Ajuntament de Barcelona, a través de BIM/SA, està duent a terme les obres per a la millora del carrer de Balmes, ampliant les voreres i millorant així els espais destinats als vianants.

Més informació

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari