MediAmbient
Concerts de la Banda Municipal de Barcelona a 'Música als Parcs'

Publicat el 07/06/2013

No us perdeu les actuacions de la banda barcelonina, que un any més forma part del cicle de concerts d'estiu als parcs i jardins de la ciutat.

Un any més, la Banda Municipal de Barcelona forma part de la programació del cicle "Música als Parcs", que cada any ofereix a tots els barcelonins i barcelonines la possibilitat de poder gaudir de música a l'aire lliure en algun dels parcs i jardins de la ciutat.

Enguany, la Banda Municipal de Barcelona actua el 8 de juny al Turó Park, en un concert que també s'emmarca en els actes de clausura del centenari del parc barceloní.

La Banda Municipal de Barcelona també actuarà el 12 de juny al Parc de les Aigües del Guinardó, el 13 de juny al Parc de la Guineueta, el 24 de juliol al Parc de la Barceloneta i el 25 de juliol als Jardins de Can Mantega. Tots els concerts comencen a les 20 hores.

Cicle de concerts de la Banda Municipal de Barcelona

8 de juny al Turó Park

Juan Miguel Romero, director

Symphonic overture, James Barnes

Rikudim, Jan Van Der Roost

Pompa i Circumstància núm.1, Edward Elgar

Orfeu als inferns, obertura, Jacques Offenbach

Empúries, sardana lliure, Eduard Toldrà

Puigsoliu, poema simfònic, Joaquim Serra

12 de juny al Parc de les Aigües del Guinardó

13 de juny al Parc de la Guineueta

25 de juliol als Jardins de Can Mantega

Juan Miguel Romero, director

Rosamunda, obertura, Franz Schubert

Suite arábiga, Rafael Talens

Marxa catalana, Joan Lamote De Grignon

El niño judío, selecció, Pablo Luna

La del Manojo de Rosas, selecció, Pablo Sorozabal

24 de juliol al Parc de la Barceloneta

Juan Miguel Romero, director

Symphonic overture, James Barnes

Rikudim, Jan Van Der Roost

Pompa i Circumstància núm.1, Edward Elgar

Empúries, sardana lliure, Eduard Toldrà

Puigsoliu, poema simfònic, Joaquim Serra

Suite de la nova cançó, Manel Camp

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari