MediAmbient
Reobert el Laberint Vegetal del Parc del Laberint d'Horta

Publicat el 15/10/2012

El Laberint Vegetal del Parc del Laberint d'Horta obre de nou l'accés al públic un cop finalitzades les tasques de manteniment anual de retall i sanejament dels xipresos.

Té el mèrit d'acollir el jardí més antic que es conserva a la ciutat i ser un exponent de jardí neoclàssic del segle XVIII amb un toc de fisonomia italiana. Deu el seu nom al laberint de xiprers retallats que hi ha a la part baixa del recinte.

El Parc del Laberint d'Horta està situat al pg. dels Castanyers, 1-17, al Districte d'Horta-Guinardó.

L'horari del parc és de les 10.00 h fins al capvespre. Accés de pagament (consulteu 010). Prohibida l'entrada de gossos a l'interior del parc. Consulteu les tarifes d'accés al Parc del Laberint trucant al 010 o visiteu la web www.bcn.cat

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari