MediAmbient
Curs de cobertes verdes

Publicat el 24/05/2013

El proper 12 de juny es durà a terme un curs sobre cobertes verdes al Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació de Barcelona.

El proper 12 de juny es durà a terme un curs sobre cobertes verdes al Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers de l'Edificació de Barcelona. Les places són limitades i seran confirmades després de rebre còpia de la transferència bancària de la quota d'inscripció, que és de 60 euros (IVA inclòs).

El formulari d'inscripció s'ha d'omplir on-line en aquest enllaç: http://www.asescuve.org/formacion/formulario-inscripción

Per a més informació podeu contactar amb l'Associació Espanyola de Cobertes Verdes, al telèfon 674965890 o al correu electrònic formación@asescuve.org.

PROGRAMA
10.00h Lliurament de documentació
10.30h Cobertes Verdes
Beneficis ecològics, paisatgístics i econòmics. Iniciatives per a la seva promoció des de l'àmbit públic i privat.
Ponent: Elisabeth Contreras, Presidència ASESCUVE
11.15h L'Associació Espanyola de Cobertes Verdes.
Missió i fins. Base tècnica per a les cobertes vegetals
Ponent: Isabel Castillo, vicepresidenta ASESCUVE
11.45h Coffee Break
12.00h Cobertes extensives
Tipus de vegetació, classificació segons FLL, funcionament correcte, substrats i gruixos, ubicació, detalls, reg, manteniment de la coberta.
Ponent: Artur Pereira, ET Agrícola, Jardinatura CTMJ
12.45h Cobertes inclinades
Pendents, formes de la coberta, càrregues estructurals i força d'empenta, trobades perimetrals i drenatges.
Ponent: Isabel Castillo, ZinCo Cobertes Ecològiques
13.15h Cobertes intensives
Funcionament, càrregues estructurals, gruixos de substrat, provisió d'aigua i la seva recuperació. Reg: degoteig, aspersió o aljub. Vegetació. Zones d'usos.
Ponent: Andreu Massoni, ET Agrícola, Massoni
14.00h Pausa (el dinar no s'inclou)
15.30h Casos pràctics
Planificació, especificant cions, memòries i valoracions tècniques, execució, garanties i durabilitat de l'obra acabada. Dos projectes singulars.
Ponent: Arturo Pereira / Andreu Massoni
16.30h Cobertes vegetals i energia solar: la sinergia perfecta
La instal·lació solar fotovoltaica en combinació amb un enjardinament tipus extensiu sobre la coberta. Aplicació pràctica i rendiments.
Ponent: Elisabeth Contreras, Presidència ASESCUVE
17.00h Cloenda

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari