MediAmbient
Consulteu la programació per a afeccionats del Centre de Formació del Laberint!

Publicat el 20/09/2013

El programa educatiu del centre pivota entorn a la difusió dels coneixements en jardineria i el valor de la biodiversitat a la ciutat.

El Centre de Formació del Laberint és l'equipament municipal ambiental dedicat a la formació continuada en jardineria i paisatgisme, i compta amb un programa especialment adreçat a afeccionats (cursos de llarga durada i cursos monogràfics), tècnics i professionals del sector (cursos tècnics) així com al públic familiar i ciutadania en general (tallers de jardineria de petit format).

Pel què fa a la formació a afeccionats, la oferta de cursos de llarga durada, de 25 a 150 hores entre setembre i juny, inclou cursos d'iniciació a la jardineria; Disseny de jardins; Reconeixement i aplicació de coníferes, arbusts i planta vivaç; o cursos de pràctica jardinera. Els cursos monogràfics per afeccionats, de tres a cinc dies, inclouen temes com Introducció a les orquídies; cultiu i manteniment d'enfiladisses; Rosers: tipus i manteniment; criteris i tècniques de conreu a l'hort ecològic; l'hort ecològic a la terrassa; plantes de terrasses i balcons; plantes aromàtiques; descoberta dels jardins de Barcelona, i un curs de reconeixement d'arbres de Barcelona.

El programa es duu a terme als jardins del Laberint d'Horta i al Viver de Tres Pins, on hi ha la maquinària i el material necessaris per realitzar una formació teòrica i pràctica de qualitat.

Podeu consultar i descarregar el programa de tardor d'enguany Obrir document PDF en aquest enllaç.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari