MediAmbient
AVÍS: Tancament provisional de l'àrea d'esbarjo de gossos de Can Cuiàs

Publicat el 21/03/2014

Es preveu que torni a estar disponible al mes de maig. Mentrestant, l'àrea d'esbarjo més propera que trobareu és la situada al parc de Les Corts.

Amb motiu de les obres de reparació que s'hi duen a terme, us informem que l'àrea d'esbarjo de gossos ubicada als jardins de Can Cuiàs (Marquès de Sentmenat, 19, Districte de Les Corts) romandrà fora de servei de manera temporal.

Les tasques de millora es preveu que finalitzin al maig de 2014. El parc de Les Corts, ubicat en les proximitats de Can Cuiàs, disposa també d'una àrea d'esbarjo de gossos. Preguem disculpeu les molèsties.

Consulteu totes les àrees d'esbarjo de gossos de la ciutat en aquest enllaç.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari