MediAmbient
Ja podeu consultar la programació del curs 2013-2014 del Centre Formació del Laberint!

Publicat el 16/08/2013

El programa formatiu del centre té per objectiu ampliar el seu públic oferint activitats a tota la ciutadania –família, aficionats i tècnics– i difondre els coneixements i la gestió conjunta de la jardineria i la biodiversitat.

El programa del curs 2013-2014 del Centre Formació del Laberint ja està disponible Obrir document PDF en aquest enllaç.

El Centre de Formació del Laberint ha elaborat un nou programa formatiu amb un doble objectiu: d'una banda, ampliar el seu públic oferint activitats a tota la ciutadania –família, aficionats i tècnics– i de l'altra, difondre els coneixements i la gestió conjunta de la jardineria i la biodiversitat.

El programa de tècnics i d'aficionats es duu a terme als jardins del Laberint d'Horta i al Viver de Tres Pins, on hi ha la maquinària i el material necessaris per dur a terme una formació teòrica i pràctica de qualitat. Pel que fa als tallers de jardineria de petit format, se celebren un diumenge al mes en diversos espais verds de la ciutat, amb la intenció d'apropar els coneixements en jardineria i biodiversitat al públic en general, segons la temàtica i l'època de l'any.

Trobareu més informació en aquest enllaç.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari