MediAmbient
Entreu al web de la Fàbrica del Sol!

Publicat el 18/03/2013

L'equipament d'informació i educació ambiental, situat a les antigues oficines de la fàbrica Catalana de Gas, disposa d'un web on s'informa de totes les seves novetats.

La Fàbrica del Sol està d'estrena. I és que el seu web Bcn.cat/lafabricadelsol està operatiu des de dimarts 19 de març.

En el nou web de l'equipament municipal podreu consultar tots els serveis que la Fàbrica del Sol posa a disposició de la ciutadania en matèria d'educació ambiental, com ara jornades de portes obertes o activitats per a tota la família.

Situada en les antigues oficines de la Catalana de Gas, a la Fàbrica del Sol veureu de primera mà com són les energies renovables, com ara una instal·lació solar tèrmica, una placa fotovoltaica o una caldera de biomassa.

Entreu al nou web de la Fàbrica del Sol per conèixer millor l'equipament i les activitats que s'hi realitzen per no perdre'n detall!

Enllaços relacionats

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari