MediAmbient
Conferència sobre els conflictes ambientals a La Pedrera

Publicat el 12/04/2013

El 18 d'abril a les 18.30 La Pedrera acull la conferència "Aquí no! Allà potser sí! Enlloc! Els conflictes ambientals: maduresa social o egoisme individual", en el marc del cicle de debats "Futur Viable? Economia, societat i medi ambient".

Què hi ha darrera dels conflictes ambientals? Què els provoca? Estan justificats? Són exagerats o n'hi hauria d'haver més? Tots aquests interrogants es debatran dijous 18 d'abril en la conferència "Aquí no! Allà potser sí! Enlloc! Els conflictes ambientals: maduresa social o egoisme individual", enmarcada en el cicle de debats "Futur Viable? Economia, societat i medi ambient", que organitza la Fundació Fòrum Ambiental.

La Pedrera és l'escenari escollit per acollir la conferència, a les 18.30, que compta amb la col·laboració del Màster en Intervenció i Gestió Ambiental de la UB i la UAB i on hi participaran:

- Antoni Ferran. Professor d'Ordenació del territori a la Universitat de Vic i especialista en gestió ambiental municipal. Coautor del recull "La Cultura del no: el conflicte ambiental i territorial a Catalunya".

- Tomeu Vidal. Professor Titular de Psicologia Social de la UB

- Xavier Pastor. Director executiu d'Oceana a Europa i Ex-director de Greenpeace España

La moderadora serà Teresa Franquesa, Cap del Departament d'Estratègia de l'Àrea d'Hàbitat Urbà de l'Ajuntament de Barcelona.

Per assistir a la conferència és necessari haver-se inscrit prèviament. La inscripció és gratuïta.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari