MediAmbient
Els canvis d'estació al jardí i al balcó. Sembres de flors

Publicat el 18/03/2014

Diumenge 23 de març teniu cita amb un nou taller del cicle 'Fes de casa teva un jardí', en què es tractarà com aconseguir floracions atractives per als nostres balcons i terrasses.

Les sembres de primavera faran que a l'estiu tinguem els balcons i terrasses plens de flors. Com podem reproduir plantes anuals i vivaces a casa sense cap dificultat, preparar el substrat, sembrar les llavors, repicar-les un cop hagin germinat i totes les altres tasques que cal per aconseguir floracions atractives serà el que coneixerem el diumenge 23 de març.

També descobrirem que les espècies que sembrarem son plantes mel·líferes i com afavoreixen la producció de mel a la nostra ciutat.

Lloc: Parc del Turó de la Peira (Pg. de Fabra i Puig, 396-408)

Durada: 45 minuts

Dies i horari: 23 de març a les 11h i a les 12h

Places: 100

Transport públic: Metro L5 Vilapicina

Preu: inscripció individual a un taller 2,50€. Nens fins a 14 anys i majors de 65 anys, gratuït. Grups a partir de 10 assistents: 1,25€ per persona.

Consulta la programació del cicle de tallers "Fes de casa teva un jardí" de l'any 2014 en aquest enllaç.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari