MediAmbient
Horari dels equipaments ambientals durant aquest Nadal

Publicat el 19/12/2013

Els equipaments municipals dedicats a la difusió d'activitats i sensibilització ambiental alteren el seu horari d'atenció al públic durant el Nadal. Consulteu aquí els horaris.

Espai Lúdic Ambiental per a Famílies del Parc de la Ciutadella
Obert matí i tarda: 23, 27, 30 de desembre, 2 i 3 de gener de 2014
Obert matí: 24, 28, 29, 31 de desembre, 4 i 5 de gener de 2014
Romandrà tancat els dies 25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener de 2014
El Centre de Formació del Laberint i la Biblioteca
Romandran tancats del 23 de desembre de 2013 al 6 de gener de 2014 (ambdos inclosos).
Més informació

Fàbrica del Sol
Manté l'horari habitual amb l'excepció de:
Oberts al matí: 24 i 31 de desembre (de 10 a 14h)
Romandrà tancat els dies 25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener de 2014

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari