MediAmbient
Vine a la Festa de la Ciència!

Publicat el 13/06/2013

El Parc de la Ciutadella acull dissabte 15 i diumenge 16 de juny la Festa de la Ciència, una ocasió única per gaudir d'activitats lúdiques i de coneixement en aquest espai verd de la ciutat.

Un any més, la ciència i la tecnologia omplen el Parc de la Ciutadella d'activitats gratuïtes per a tota la família, en el marc de la Festa de la Ciència i la Tecnologia. Dissabte 15 de juny, d'11 a 24 h i diumenge 16 de juny, d'11 a 15 h, podreu descobrir i experimentar la recerca i la innovació d'excel·lència que es fa a Catalunya.

Enguany, la festa canvia d'ubicació dins del Parc de la Ciutadella, i s'instal·la a l'entorn del Parlament i inclou àmbits dedicats a les ciutats intel·ligents, la salut, l'alimentació i l'esport, als robots i ciborgs, entre d'altres. Pareu atenció a REEM, un robot humanoide que us ensenyarà tot el que pot fer per ajudar-vos en la vostra vida domèstica.

Podeu consultar el programa d'activitats Obrir document PDF en aquest enllaç.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari