MediAmbient
AVÍS: Dissabte 7 de juny, aturada de l'espectacle a la Font Màgica

Publicat el 02/06/2014

Amb motiu de la XXV Nit de l'Havanera de la Ciutat de Barcelona, la nit del 7 de juny s'anul·la l'espectacle musical de la font.

Dissabte 7 de juny, desde les 21 hores i fins la mitjanit, la plaça Josep Puig i Cadafalch acull la XXV Nit de l'Havanera de la Ciutat de Barcelona.

Per aquest motiu, aquell vespre queda anul·lat l'espectacle de música de la Font Màgica, que en horari de primavera-estiu té lloc els dijous, divendres, dissabtes i diumenges de 21 a 23.30 hores.

La XXV Nit de l'Havanera de la Ciutat de Barcelona comptarà amb una cantada d'havaneres per part de diferents grups. Obriran l'acte els membres del Grup Folk Montjuïc i després cantaran 3 grups convidats (Blau Mediterrà, Espingari i Pescadors de l'Escala).

A la mitja part, l'entitat organitzadora, Grup Folk Montjuïc, oferirà un cremat, mentre que Els diables de Port posaran un quiosc de begudes i entrepans mentre dura l'actuació.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari