MediAmbient
Cicle 'Cinema i Jardí' a la Filmoteca de Catalunya

Publicat el 10/03/2014

Fins a finals d'aquest any la Filmoteca de Catalunya i la Masia del Jardí Botànic programen un cicle de cinema sota el títol "Paradís Perdut. Cicle Cinema i Jardí".

La Filmoteca de Catalunya us ofereix, de març a desembre (excepte a l'agost), una especial cita amb alguns dels millors jardins de la història del cinema.

El cicle "Paradís perdut. Cinema i jardí" pretén gaudir d'una sèrie de mirades des de diferents perspectives: el jardí com a creació artística, metàfora, sàtira, escenari, espai de reivindicació política, social o individual, d'estat moral o de conflicte.

La sessió de juliol serà potser la més especial del cicle, ja que la projecció serà en format pícnic-concert, amb banda sonora en directe. Aquesta sessió es realitzarà a la Masia del Jardí Botànic.

Consulteu la programació del cicle en el document adjunt.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari