MediAmbient
CosmoCaixa acollirà el I Congrés de l'Aigua

Publicat el 29/01/2015

El congrés, que tindrà lloc els dies 18 i 19 de març, té per objectius incrementar la sensibilitat hidràulica del país envers els problemes de l'aigua a Catalunya i fomentar el debat sobre les qüestions relacionades amb l'aigua.

El I Congrés de l'Aigua vol esdevenir un espai per a l'anàlisi i la reflexió dels importants aspectes de tot tipus que tenen a veure amb l'aigua a Catalunya.

Aquest congrés pot constituir el marc idoni per debatre sobre les diferents problemàtiques de l'aigua i, el que és més important, poder definir amb claredat els reptes i l'objectiu comú de gestió de l'aigua i analitzar i valorar solucions de futur.

Més informació i inscripcions

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari