MediAmbient
AVÍS: Aturada tècnica de la Font Màgica fins al 6 de febrer

Publicat el 07/01/2014

La font romandrà apagada sense espectacle del 7 de gener al 6 de febrer a causa del manteniment anual habitual i per fer-hi actuacions de millora de la il·luminació i la sonortizació.

Per tal de conservar la qualitat de la Font Màgica de Montjuïc i l'Eix Maria Cristina, cada any es duu a terme un manteniment habitual en què també s'hi fan millores i durant el qual la Font Màgica resta sense espectacle. Enguany, aquesta aturada tècnica serà del 7 de gener al 6 de febrer.

Durant l'aturada s'aprofitarà per millorar la instal·lació de leds de colors, s'instal·larà un motor nou de recirculació i dos webcam, i s'hi faran millores en el sistema de sonorització. A més, aquestes tasques anuals de manteniment també permetran la neteja, revisió i manteniment preventiu de la Font Màgica i dels 44 llacs i de les 4 cascades de l'Eix Maria Cristina. Inclou actuacions com ara la neteja i la desinfecció dels vasos o dels 600 vidres de l'interior de la font.

Aquesta aturada arriba després de les festes nadalenques on la Font Màgica de Montjuïc ha ofert un repertori de nadales i música tradicional els divendres i dissabtes de desembre, a més dels dies 1, 3 i 4 de gener de 2014, així com els funcionaments especials de Cap d'Any i de la Cavalcada de Reis.

La Font Màgica de Montjuïc reprendrà el seu espectacle de música i color el 7 de febrer, amb coreografies programades tots els divendres i dissabtes fins al 30 d'abril.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari