MediAmbient
La revista 'Equipamiento y Servicios Municipales' dedica un reportatge a les platges de Barcelona

Publicat el 19/06/2013

La revista, especialitzada en temes d'urbanisme i medi ambient, dedica un ampli reportatge de vuit pàgines a la gestió i neteja de les platges de la ciutat.

La revista "Equipamiento y Servicios Municipales" dedica, en el seu número 163, un ampli reportatge sobre la gestió i neteja de les platges de Barcelona.

El reportatge, de vuit pàgines, explica com treballa el servei de neteja i manteniment que es realitza a les platges de la ciutat, tant en temporada alta, com en la resta i, també, durant esdeveniments especials com la nit de Sant Joan. També es detallen altres serveis i equipaments de què disposen les platges barcelonines.

Podeu llegir i descarregar el reportatge en aquest enllaç.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari