MediAmbient
AVÍS: Programació especial de la Font Màgica l'11 de maig

Publicat el 09/05/2014

Amb motiu de la Convenció de Roses de Barcelona, diumenge 11 de maig a les 21h la Font Màgica oferirà un espectacle especial sota el títol "El Llenguatge de les Roses", amb una selecció de músiques triades per Victòria Palma, periodista musical, de temàtica roserística:

Dies de vi i roses (Henry Mancini); A Rosa-Rancho das flores (Vinicius de Moraes / adaptació de la Cantata BMW 147 de J.S Bach); El lenguaje de las flores (amb lletra
de Federico Garcia Lorca i músiques de Enrique Morente, Pepe Habichuela i Joan Canyizares, Antonio Ramos, Barnardo Parrilla, Pedro Barceló, Enrique Heredia i José Bandolero, Juan José Suárez); Lascia la spina, cogli la rosa (G.F. Händel); L'important c'est la rose (Gilbert Becaud); Con una rosa vienimi a cercare (Vinicio Capossela); No corté más que una rosa (Pablo Sorozalo); El cavaller de la rosa (Richard Strauss); Sardana La Santa Espina (Enric Morera).

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari