MediAmbient
Diumenge 16/11: nou taller de jardineria als Jardins de Mossèn Cinto Verdaguer, a Montjuïc. Vine!

Publicat el 06/11/2014

El taller versarà sobre les floracions dels bulbs de la zona mediterrània, que anuncien l'arribada de la primavera amb una variada gamma de colors.

El taller versarà sobre les floracions dels bulbs de la zona mediterrània, que anuncien l'arribada de la primavera amb una variada gamma de colors. A la tardor és el moment de plantar-los a casa i descobrir com cultivar-los. Coincidint amb la celebració d'aquest taller es disposarà del material didàctic de suport, per aseguir amb detall com tenir cura dels bulbs.

Dia i horari: diumenge 16 de novembre, a les 11 i a les 12h

Lloc: Jardins de Mossèn Cinto Verdaguer. Avda. Miramar 20-30.

Transport públic: Metro L3 Drassanes. Funicular de Montjuïc.

Més informació i materia didàctic.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari