MediAmbient
Centenari del naixement de Joan Vinyoli

Publicat el 13/06/2014

Dissabte 14 de juny, als jardins de Joan Vinyoli, tindrà lloc la plantació de dos arbres procedents de Begur i Santa Coloma de Ferners, poblacions on també va residir Joan Vinyoli.

Amb motiu del centenari del naixement de Joan Vinyoli, dissabte 14 de juny a les 10 hores es farà un acte commemoratiu als jardins de Joan Vinyoli de Sarrià-Sant Gervasi (Passeig de Sant Joan Bosco, 39).

L'acte consistirà en la plantació d'un arbre procedent de Begur i un altre procedent de Santa Coloma de Farners que són, junt amb Barcelona, les poblacions on va residir Joan Vinyoli. També es llegiran diversos textos del poeta català.

Enllaços relacionats

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari