MediAmbient
Presentació de la rosa 'Georges Moustaki'

Publicat el 02/05/2013

L'acte se celebra el proper 10 de maig a les 13 hores al Roserar Amargós dels Jardins del Teatre Grec, en el marc del Concurs Internacional de Roses Noves.

Amb motiu del 13 Concurs Internacional de Roses Noves, que se celebra al Roserar Cervantes del 10 al 12 de maig, el divendres 10 de maig, de 13 a 14 hores, es donarà a conèixer la nova varietat de rosa "Georges Moustaki", al Roserar Amargós (Jardins del Teatre Grec).

En aquest acte es presenta una nova varietat de rosa que es caracteritza per una flor de forma aturbinada, de color rosa, d'uns 8 cm de diàmetre i una mitjana de 15 pètals per flor. Destaca per un perfum lleuger i afruitat. La fulla presenta color verd fosc i és abundant. És una varietat de tipus arbustiu de floració primerenca, molt abundant i continuada, que pot assolir una altura d'entre 1 metre i 1,5 metres.

L'acte, que tindrà lloc de 13 a 14 h hores i serà obert al públic, comptarà amb l'assistència de personalitats destacades del món de les roses, com ara Matilde Ferrer, presidenta de l'Associació Espanyola de la Rosa i creadora d'aquesta nova varietat de rosa, la cantant i padrina de la nova varietat Marina Rossell que interpretarà "El metec" basat en la cèlebre cançó "Le metec", i Manuel Forcano, filòleg especialitzat en llengües semítiques, que farà una breu dissertació sobre Georges Moustaki. L'acte comptarà amb l'assistència dels membres del jurat d'experts internacionals de l'edició d'enguany del Concurs.

Tota la activitat del concurs serà al Roserar de Cervantes, només amb l'excepció d'aquest acte al Roserar Amargós i de la conferència d'Alain Meilland al Saló de Cròniques.

Aquesta 13a edició del Concurs Internacional de Roses Noves té com a principal novetat la incorporació d'un nou guardó, el Premi dels Mestres Perfumistes a la rosa millor perfumada, que serà atorgat per un jurat especialitzat en perfums.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari