MediAmbient
Nous horaris de l'Espai de Mar per a la temporada d'abril a juny

Publicat el 17/04/2013

L'equipament municipal modifica els seus horaris durant els propers mesos. Consulteu-los!

Amb l'arribada del bon temps, l'Espai de Mar modifica els seus horaris per tal que més usuaris puguin gaudir de les seves instal·lacions i activitats.

L'equipament, en funcionament des de l'any 2010, està ubicat als porxos de la Barceloneta i disposa d'instal·lacions adaptades, així com serveis i activitats per acompanyar i facilitar l'estada a les platges -inclòs el subministrament de tovalloles o cendrers de platja- i, a més, organitza activitats d'esport i lleure a la zona de platja que té més propera.

Nous horaris

En aquest sentit, a partir de la segona quinzena d'abril l'Espai de Mar estarà obert els dimarts, dijous i divendres des de les 11 fins a les 16 hores, mentre que dissabtes i diumenges l'horari serà d'11 a 17 hores.

Pel que fa als mesos de maig i juny, els horaris entre setmana seran els mateixos: dimarts, dijous i divendres d'11 a 16 hores, mentre que al cap de setmana l'Espai de Mar obrirà una hora més, d'11 a 18 hores.

En aquests tres mesos, el centre romandrà tancat dilluns i dimecres però pot obrir les seves portes sota demanda.

Més informació

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari