MediAmbient
Ets jove i músic? Vine a tocar al cicle 'Música als Parcs' aquest estiu

Publicat el 25/03/2014

L'Ajuntament de Barcelona obre la convocatòria per a la selecció dels intèrprets i músics del cicle "Música als Parcs" d'enguany per a músics entre 16 i 35 anys. Termini d'inscripcions: 25 d'abril de 2014.

Voleu participar en la propera edició del cicle "Música als Parcs"? A continuació us expliquem com ho heu de fer.

Bases
La convocatòria és oberta a qualsevol tipus de formació fins a un màxim de 4 músics, des de solistes i fins a quartets.
Podeu ser cantants o intèrprets de qualsevol instrument.
Tots els músics haureu de ser majors de 16 anys i menors de 35 anys en el període de durada del cicle (nascuts entre l'1 de juny de 1979 i l'1 de juny de 1998).
En el cas de músics de fora de la Comunitat Europea cal que disposeu de NIE i permís de treball vigent.
Farà la selecció un jurat qualificat, la composició del qual es farà pública oportunament.
La tria serà d'un màxim de 20 formacions, entre clàssica i jazz, que realitzaran 2 concerts cadascun.
Els concerts se celebraran de dilluns a divendres durant els mesos de juny, juliol i agost als parcs i jardins de Barcelona.
L'organització no aportarà cap mena de sistema de so, amplificació ni instrument, llevat de piano en el cas que així s'indiqui.
A cada escenari hi haurà presa de corrent disponible.
La remuneració establerta a percebre és de 200€ per concert per a solistes i de 140€ per intèrpret i concert per a formacions fins a quartets.

Què cal presentar?
1. Un document on hi feu constar les dades de contacte del responsable de l'artista/formació: nom, adreça, correu electrònic, telèfons de contacte i la relació ordenada de documents que aporteu.
2. Un Currículum de l'artista/formació i de cadascun dels músics que la componen.
3. Còpia del DNI/NIE/Passaport de cadascun dels músics.
4. El repertori que s'interpretarà d'una hora de durada, sense intermedi.
5. Enregistrament en format digital d'almenys 10 minuts de durada, preferiblement en vídeo, d'algunes de les peces del repertori interpretades per la mateixa formació que es presenta, sense variació dels seus components.

La proposta serà vàlida només si es presenta tota la documentació requerida.
Es gestionarà la contractació dels músics a través d'una entitat col·laboradora en els casos que calgui, incloent la corresponent alta a la seguretat social al règim d'artistes, per als dies de les actuacions.

Data límit de presentació
Divendres 25 d'abril de 2014, fins les 14:00 h.

On
Presencialment o per correu ordinari a:
Ajuntament de Barcelona
Registre de l' Àrea de Medi Ambient i Serveis Urbans
c/Torrent de l'Olla, 218-220 – 4rt
08012 Barcelona

Per correu electrònic a musicaparcs@bcn.cat

Resultat de la selecció
Divendres 16 de maig de 2014 a www.bcn.cat/mediambient

Informació
Per a qualsevol aclariment i informació complementària, visita www.bcn.cat/mediambient o bé contacta amb nosaltres a musicaparcs@bcn.cat

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari