MediAmbient
Diverses entitats barcelonines participen al Let's Clean Up Europe

Publicat el 25/04/2014

El proper dia 10 de maig se celebra l'European Clean Up Day, que consisteix en l'organització de jornades de neteja als espais naturals, com parcs, jardins, zones del litoral, rius i platges. Catalunya hi participa amb 94 accions durant el mes de maig.

Entre les activitats que es realitzen a Catalunya amb motiu de l'European Clean Up Day, trobem que l'Associació d'Alumnes del Ferran Tallada realitzarà la neteja del bosc de l'Institut Ferran Tallada (9/5/2014), mentre que el Consorci Parc Natural de Collserola impulsa la jornada de neteja a la riera de Vallvidrera (10/05/2014) i el Club d'Immersió Biologia de Barcelona promou la neteja de platja a Palamós (10/05/2014).

Per la seva banda, la Diputació de Barcelona. Cercle de Voluntaris dels Parcs - Ajuntament de Badalona promou la neteja del GR-92 i dels entorns de la Vall de Sant Jeroni, al Parc de la Serralada de Marina (10/05/2014), mentre que el Districte de Gràcia de Barcelona impulsa la neteja d'uns jardins del barri, l'Escola Virolai organitza la jornada de neteja a la Muntanya Pelada i el Park Güell (8/05/2014).

L'Elisava Escola Superior d'Enginyeria i Disseny i l'Escola Farigola de Vallcarca també organitzen respectives accions en el marc del Let's Clean Up Day.

Més informació

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari