MediAmbient
No us perdeu el concert inaugural de Música als Parcs!

Publicat el 24/05/2013

El primer concert de l'edició d'enguany serà diumenge 2 de juny al Roserar del Parc de Cervantes, i anirà a càrrec de "Barcelona Gospel Messengers".

El proper diumenge 2 de juny a les 12h tindrà lloc el concert inaugural del cicle Música als Parcs 2013, al Roserar del Parc de Cervantes, amb una actuació a càrrec del conjunt "Barcelona Gospel Messengers" (cor de vint veus).


El concert comptarà amb un repertori d'èxits de noms consagrats del gospel contemporani o temes dels grans cors americans i d'altres més tradicionals en la línia dels clàssics del gènere. Aquest repertori serà el següent:


1. Same sad song
2. A place
3. I know the lord
4. Don't tell me you don't know
5. Do you know Jesus
6. Lift up your hands
7. Giants
8. The blessing of Abraham
9. Elijah rock
10. Everybody clap your hands
11. Rejoice
12. One of the ones who did


Barcelona Gospel Messengers (cor de vint veus)
Iris Abancó, piano
Diego Valenzuela, guitarra
David Marroquín, baix
Cristian Vilalta, bateria
Ramón Escalé, idea original, arranjaments i direcció

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari