MediAmbient
AVÍS: Nou horari de la Biblioteca del Centre de Formació del Laberint

Publicat el 22/09/2014

A partir de dilluns 22 de setembre, la biblioteca obre els dilluns, dimecres i divendres de 9.30 a 13.30 i dimarts i dijous de 15.30 a 19.30 hores.

El fons de la Biblioteca del Centre de Formació del Laberint es nodreix de monografies especialitzades, obres de referència, publicacions periòdiques i normes tecnològiques de jardineria i paisatgisme. La col·lecció està formada per més de 3.304 volums i es reben 33 revistes especialitzades.

A partir del dilluns dia 22 de setembre comença el nou horari de la biblioteca, que obre els dilluns, dimecres i divendres de 9.30 a 13.30 hores i dimarts i dijous de 15.30 a 19.30 hores.

CENTRE DE FORMACIÓ DEL LABERINT
C/ Germans Desvalls, s/n - Parc del Laberint d'Horta
08035 Barcelona
Tel: 93 256 56 20
E-mail: biblioteca_parcs@bcn.cat

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari