MediAmbient
Seminari: "L'eficiència energètica en la rehabilitació d'edificis"

Publicat el 06/05/2013

En el seminari, que se celebra el dimarts 7 de maig, es presentarà un estudi encarregat per la Fundació Gas Natural Fenosa sobre les millors actuacions que es poden realitzar en la rehabilitació d'edificis, des d'un punt de vista de l'anàlisi cost-benefici energètic, econòmic i ambiental.

El parc d'edificis del nostre país és dels més antics d'Europa Occidental. Aquest fet té conseqüències energètiques i ambientals: es perd molta energia i s'emeten gasos a l'atmosfera que contribueixen a la contaminació urbana i al canvi climàtic mundial. D'aquí que la rehabilitació rigorosa dels edificis ofereixi una oportunitat magnífica de millora de l'eficiència energètica.

El Obrir document PDF seminari "L'eficiència energètica en la rehabilitació d'edificis" presentarà un estudi encarregat per la Fundació Gas Natural Fenosa sobre les millors actuacions que es poden realitzar al respecte, des d'un punt de vista de l'anàlisi cost-benefici energètic, econòmic i ambiental. També es donaran indicacions concretes de millora en els terrenys de l'envoltant de l'edifici, les seves instal·lacions energètiques i la seva gestió. Una ocasió magnífica per conèixer en detall les millors tècniques de la rehabilitació.

Seminari "L'eficiència energètica en la rehabilitació d'edificis"
Dimarts 7 de maig de 2013
Seu social de Gas Natural Fenosa (Auditori)
Plaça del Gas, 1

Inscripcions: Sra. Silvia Cereza / 902 361 251 / fgnfbarcelona@interprofit.org

La participació és gratuïta, prèvia inscripció, fins a completar l'aforament de la sala.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari