MediAmbient
30 i 31 de maig: nova edició del Bioblitzbcn al Parc del Laberint d'Horta

Publicat el 05/05/2014

Una nova ocasió per participar en un projecte de recerca naturalista, durant el qual se'ns tornarà a portar a la zona ja explorada el 2010 amb l'inici d'aquest projecte i l'edició de l'any passat.

La ciutat de Barcelona s'afegeix a l'esdeveniment internacional Bioblitz, que promou la recerca participativa d'espècies de flora i fauna, amb una nova convocatòria els dies 30 i 31 de maig, i que en aquesta ocasió tindrà lloc al Parc del Laberint d'Horta, que ens tornarà a portar a la zona ja explorada el 2010 amb l'inici d'aquest projecte i l'edició de l'any passat. La seva diversitat és l'hàbitat d'una gran riquesa d'espècies que, amb el suport de voluntaris experts, durant dos dies, els ciutadans tindran l'oportunitat de descobrir-les, en un paratge ben especial.

Un Bioblitz és un esdeveniment de descoberta de la natura i on durant un període de 24 hores, científics que estudien grups específics de flora i fauna identifiquen tots els organismes que es troben en una àrea determinada i són ajudats per voluntaris. Les famílies estan convidades a assistir a passeigs de natura, assabentar-se més del nostre món natural, de la seva diversitat i participar en l'inventari que es fa cada any.

Més informació

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari