MediAmbient
Proper taller de jardineria: La salut de l'hort

Publicat el 23/05/2013

L'Hort Masia Can Cadena acull el diumenge 2 de juny un nou taller de jardineria en el marc del cicle "Fes de casa teva un jardí".

El proper diumenge 2 de juny a Can Cadena (Sant Martí) tindrà lloc un nou taller del cicle "Fes de casa teva un jardí". El tema versarà sobre 'La salut de l'hort. Prevenció i tractaments casolans'. Serà un taller on s'explicarà com preparar productes fitosanitaris casolans, respectuosos amb l'entorn, com atraure la fauna auxiliar a l'hort i al jardí i també com mantenir sans els nostres cultius mitjançant bones pràctiques hortícoles i jardineres.

Podeu consultar els tallers d'aquest trimestre de "Fes de casa teva un jardí" en aquesta notícia, o bé el programa sencer de 2013 amb materials didàctics dels tallers en aquesta altra notícia.

Inscripcions i informació per als tallers de 'Fes de casa teva un jardí':

Podeu adreçar-vos a La Fàbrica del Sol via mail a lafabricadelsol@bcn.cat o per telèfon al 932 564 431. Les inscripcions s'obren quinze dies abans de la realització del taller (de dimarts a divendres), els matins de 10 a 14 hores. El preu per a un sol taller és de 5€ i per al bloc trimestral de 3 tallers és de 10€.

Enllaços relacionats

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari