MediAmbient
Programació especial de la Font Màgica per a la Diada de l'11 de setembre

Publicat el 10/09/2014

Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, la Font Màgica ofereix una programació especial amb dues coreografies inèdites amb música del tricentenari i una selecció de sardanes per commemorar la capitalitat de la Sardana 2014 de Barcelona, respectivament. La Font Màgica lluirà també els colors groc i vermell entre passis.

Amb motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya, la Font Màgica ofereix una programació especial amb una coreografia inèdita amb música del tricentenari i una altra amb una selecció de sardanes per commemorar la capitalitat de la Sardana 2014 de Barcelona. L'11 de setembre la Font Màgica ofereix espectacles cada mitja hora des de les 21h fins a les 23:30 hores. Els passis d'aquestes noves coreografies són a les 21 hores i a les 22:00 hores.

Els temes escollits per a les coreografies, juntament amb la Federació de Colles Sardanistes, són: Benvinguts, de Joan Lluis Moraleda; Maria de les Trenes, de Josep Saderra; Llevantina, de Vicenç Bou; Bona Festa, de Josep Vicenç i Juli; Aura Del Tura, de Conrad Saló; La Puntaire, de Joan Viladomat; Juny, de Juli Garrreta; Sota El Mas Ventós, de Jaume Bonaterra; A Montserrat, d'Antoni Pérez Moya; La flama de la sardana, de Tomàs Gil i Membrado; Sant Martí del Canigó, de Pau Casals; El Bac de les ginesteres, d'Eduard Toldrà; Baixant de la Font del Gat, Enric Morera; Cançó d'amor i de guerra, de Rafael Martínez Valls; Xaloc, de Jordi Molina; Somni, de Manel Saderra Puigferrer; Marinada, d'Antoni Pérez Moya; Primaveral, de Joaquim Serra; i Diada d'aplec, de Francesc Mas Ros.

Fonts ornamentals de la ciutat de color vermell i groc També per celebrar la Diada, la Font Màgica lluirà els colors groc i vermell entre passi i passi de les coreografies. La resta de fonts ornamentals de la ciutat amb llum i colors també ho faran en groc i vermell en l'horari d'encesa, de 20 a 24 hores.

A més de la Font Màgica, oferiran els colors de la senyera la font de passeig de Gràcia amb Gran Via de les Corts Catalanes (Eixample), la font del parc de les Rieres d'Horta (horta-Guinardó), la font de Manuel de Falla (Nou Barris) i la font de Can Fabra (Sant Andreu).

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari