MediAmbient
La Fàbrica del Sol: una bona opció pel lleure

Publicat el 14/03/2014

No hi ha temps per avorrir-se! Vine a la Fàbrica del Sol i gaudeix del programa d'activitats. Et refresquem les activitats que tens al teu abast les properes setmanes.

El bitllet número 13 i altres contes

Dissabte 15 de març, d'11 a 12 h Inscriu-te!

Dissabte 15 de març, de 12.30 a 13.30 h Inscriu-te!

Què pot passar quan un rondinaire puja al bus? Apunta't a viure un munt d'aventures inoblidables viatjant amb transport públic.

Narració familiar de contes sobre mobilitat sostenible amb objectes i participació del públic. A càrrec de l'Espina de la Sardina.

Mobikids: efectes dels mòbils sobre la salut infantil

Dimecres 19 de març, de 18.30 a 20 h Inscriu-te!

Entre els càncers infantils, els tumors cerebrals ocupen el segon lloc. L'ús del telèfon mòbil entre els joves i els infants pot augmentar-ne el risc?

Xerrada sobre els efectes de la radiació dels mòbils als joves i infants. A càrrec del CREAL.

Geocerca dels camins de l'aigua del Gòtic

Dissabte 22 de març, d'11 a 13 h Inscriu-te!

Saps quines fonts i espais d'aigua tenim al centre de Barcelona? Coneixes la seva història? Com pots treure-li partit al teu telèfon intel·ligent per descobrir els espais amagats de la ciutat?

Ruta familiar amb smartphones per les fonts de beure del barri Gòtic mitjançant l'app Fonts Bcn.

La vulnerabilitat ambiental de les dones

Dijous 27 de març, de 18.30 a 20 h Inscriu-te!

Un contaminant ambiental afecta d'igual manera la salut dels homes que la de les dones? La legislació recull el gènere a l'hora d'establir els límits d'immissió?

Xerrada sobre els efectes de la contaminació ambiental sobre la salut de les dones. A càrrec de Carme Valls, del CAPS.

Enllaços relacionats

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari