MediAmbient
Reserveu agenda! BioblitzBCN 2013: 19 i 20 d'abril

Publicat el 22/02/2013

Els propers 19 i 20 d'abril tindrà lloc al Parc del Laberint d'Horta la quarta edició de BioBlitzBCN de la ciutat de Barcelona. Una cita imprescindible per descobrir la biodiversitat de la ciutat.


El projecte de recerca naturalista a la ciutat, conduït per especialistes en diferents grups biològics, i acompanyat per la participació de ciutadans i ciutadanes interessats i encuriosits, arriba a la quarta edició després de tres anys consecutius de recerques. Enguany, el Parc del Laberint d'Horta substituirà als jardins de Montjuïc dels darrers dos anys, i ens tornarà a portar a la zona ja explorada el 2010 amb l'inici d'aquest projecte.


Ja fa un temps que les entitats que hi ha al darrere de l'organització hi estan treballant per fer créixer aquesta activitat. Enguany, el divendres 19 dedicarà el matí als centres educatius, i de la tarda del divendres al vespre del dissabte serà l'espai obert a la col·laboració de tota la ciutadania. Les jornades de recerca naturalista s'acompanyaran d'altres activitats més lúdiques, com ara exposicions o tallers, per donar oportunitat a tothom a participar en la recerca de biodiversitat.


Especialistes de diverses entitats ja s'estan preparant, materials, documentació, personal... Però encara està oberta la porta participar. Les entiats que estiguin interessades en participar en l'organització, bé sigui com a especialiestes en grups biològics, o bé amb voluntariat per altres tasques de les jornades, podeu contactar amb la Secretaria de l'Agenda 21 (agenda21@bcn.cat).


Les entitats que actualment formen part de l'organització, juntament amb l'Ajuntament de Barcelona i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona, són: els Amics del Museu de Ciències de Barcelona, els Amics del Jardí Botànic, Galanthus, l'Institut Català d'Ornitologia, la Societat Catalana de Lepidopterologia, la Sociedad Española de Liquenologia, la Universitat de Barcelona i el Consorci del Parc de la Serra de Collserola, així com botànics i zoòlegs voluntaris.


Tota la informació sobre el BioBlitzBCN 2013 la trobareu al Bloc del Museu de Ciències Naturals de Barcelona:

http://www.blogmuseuciencies.org/

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari