MediAmbient
La Font Màgica estrena horari de tardor-hivern

Publicat el 03/10/2013

A partir de l'1 d'octubre la Font Màgica estrena l'horari de tardor-hivern. Fins al 30 d'abril, ofereix espectacle tots els divendres i dissabtes de 19 a 21 hores, amb sessions cada 30 minuts.

La temporada tardor-hivern ja ha arribat a la Font Màgica, que oferirà el seu espectacle de música, llum i color tots els divendres i dissabtes fins al 30 d'abril, i en horari de 19 a 21 hores.

En aquests propers mesos, passaran per la font els grans èxits actuals, així com remixos dels anys 90 o dels 80, bandes sonores de pel·lícules i còmics, música clàssica, música de Disney i el Cant de la Senyera, entre d'altres.

La Font Màgica de Montjuïc i el conjunt de fonts ornamentals de l'avinguda Maria Cristina són una obra hidrològica de Carlos Buigas construïda al 1929 durant l'Exposició Universal. A principis de 2012, s'han incorporat millores per renovar peces originals del 1929, sense valor històric, i reforçar la solidesa del sistema ornamental de la font més famosa de la ciutat, que enguany compleix 83 anys en funcionament i que anualment rep uns 2'5 milions de visitants.

Visita el web de la Font Màgica

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari