MediAmbient
5 d'octubre, nova data: taller "Sabates nàufragues" a La Fàbrica del Sol

Publicat el 05/09/2013

Taller on conèixer com objectes quotidians com les sabates poden arribar a convertir-se en obres d'art. Una contadora d'històries ensenyarà com construir relats per a escriure una petita història. En motiu de l'acte de cloenda de l'exposició Les Sabates Nàufragues.

Des de La Fàbrica del Sol us convidem a participar del taller Sabates nàufragues que realitzarem el proper 5 d'octubre, de 11.30 a 13 h. En motiu de l'acte de cloenda de l'exposició Les Sabates Nàufragues.

Inscripcions

El mar ens retorna tot allò que perdem o llencem a les seves aigües, com si ens volgués recordar que aquests objectes no li pertanyen i l'embruten. Un dia, un caçador d'imatges i una caçadora d'històries van trobar unes quantes sabates abandonades a la vora de les costes menorquines i, il·lusionats, van iniciar un treball d'investigació. Com podia ser que tanta gent hagués perdut tantes sabates? D'on venien? Quant de temps feia que els exemplars voltaven arrossegats per la mar?

En aquest taller us convidem a conèixer com objectes quotidians com les sabates poden arribar a convertir-se en obres d'art. Una caçadora d'històries ens ensenyarà com construir relats perquè ens llancem a escriure una petita història.

Deixa volar la teva imaginació i vine a un taller artístic de construcció de minirelats a partir de sabates abandonades. A càrrec d'Enric Servera i Natàlia Centelles.

Cal inscripció prèvia.

Més informació:

La Fàbrica del Sol
Medi Ambient i Serveis Urbans - Hàbitat Urbà
Ajuntament de Barcelona
Passeig Salvat Papasseit, 1
08003 Barcelona
932564430
lafabricadelsol@bcn.cat
www.bcn.cat/lafabricadelsol

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari