MediAmbient
Les escoles donen la benvinguda al curs

Publicat el 01/10/2014

Els centres del programa Barcelona Escoles + Sostenibles celebren l'inici de curs el proper 21 d'octubre al Saló de Cent de l'Ajuntament. A l'acte de signatura participaran escoles que s'incorporen per primer any i les que passen a dur a terme un projecte triennal.

El 21 d'octubre al matí se celebra l'Acte de Signatura del curs 2014-2015 dels centres educatius que pertanyen al programa Barcelona Escoles + Sostenibles.

A l'acte, que tindrà lloc al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, se signarà el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022. Un total de 19 centres s'incorporen enguany al programa i altres 50 renoven o inicien el seu projecte triennal.

Podeu seguir a les xarxes socials tot el desenvolupament de l'acte mitjançant l'etiqueta #BcnES.

Més informació

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari