MediAmbient
'Bona Nit Barcelona', un festival sostenible

Publicat el 15/07/2013

El Poble Espanyol acull un nou festival de música que incorpora criteris de sostenibilitat i recorda als assistents la importància en la cura pel medi ambient.

El Poble Espanyol acull el proper 20 de juliol el nou festival de música Bona Nit Barcelona, un esdeveniment ciutadà que incorpora criteris de sostenibilitat per tal de minimitzar l'impacte ambiental al temps que recorda als assistents la importancia en la cura pel medi ambient.

El cartell del festival està encapçalat per Kings of Convenience, i el completen Kakkmaddafakka, Dry the River, Fanfarlo i Inspira.

Durant el festival es duran a terme una sèrie d'accions destinades a minimitzar el consum energètic i dels residus, optimitzar el reciclatge de la brossa, aportar informació útil sobre bones pràctiques, i en definitiva intentar implicar a tot el personal, col·laboradors, proveïdors, en una manera de gaudir de la música més amable per a l'entorn.

Més informació

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari