MediAmbient
Albert Guinovart clausura el cicle 'Música als Parcs' 2014

Publicat el 22/08/2014

Dijous 28 d'agost té lloc l'últim concert de la 19a edició del cicle 'Música als Parcs', que durant tot l'estiu ha ofert concerts gratuïts a l'aire lliure als parcs i jardins de la ciutat.

Els jardins Josep Maria Serra Martí (Via Favència, 39-49) seran l'escenari, dijous 28 d'agost a les 21 hores, del concert de cloenda de la 19a edició del cicle " Música als Parcs", que anirà a càrrec del pianista Albert Guinovart, un dels músics més actius de la seva generació.

Considerat un músic integral, la seva dedicació a la música l'ha portat a diferents camps: des de la interpretació clàssica de repertori per tot el món i gravacions, a la composició de musicals d'èxit o bandes sonores per televisió i cinema, així com una abundant producció simfònica, coral, de cambra i orquestracions diverses.

El repertori que interpretarà Guinovart és el següent:

Part I
Allegro de Concert (Enric Granados), "Cançó i Dansa" número 1 i número 6 (Frederic Mompou), Tres divertiments (Xavier Montsalvatge), La maja y el ruiseñor (Enric Granados), El Pelele (Enric Granados).

Part II
Fantasia-Evocació (Albert Guinovart); Valsos poètics (Albert Guinovart): Introducció, Vals melòdic, Vals apassionat, Vals lent, Vals humorístic, Vals brillant, Vals sentimental, Conclusió; Suite de Mar i Cel (Albert Guinovart)

" Música als Parcs" és un cicle de concerts gratuïts a l'aire lliure, de petit format i sense sonorització especial, i que ofereix la possibilitat de gaudir d'una sessió de música en espais verds de la ciutat, incentivant així els espais verds públics com a espais de convivència i per a la cultura i l'oci per als capvespres i nits d'estiu.

El cicle està impulsat per Hàbitat Urbà, a través de la regidoria de Medi Ambient i Serveis Urbans, i compta amb la col·laboració dels districtes de la ciutat. En la selecció dels intèrprets han col·laborat el Conservatori del Liceu, el concurs Maria Canals, l'Escola de Música Municipal de Sant Andreu i el Taller de Músics.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari