MediAmbient
Les fonts de Barcelona s'il·luminen de vermell per conscienciar sobre l'optimització de la sang

Publicat el 06/11/2014

Les fonts que s'il·luminaran de color vermell són la Font Màgica de Montjuic i la Font de Gran Via amb Passeig de Gràcia. Dissabte 8 de novembre, entre els passis que tenen lloc de 19 a 21 hores, s'il·luminaran la Font Màgica de vermell. Les Fonts Gran Via - Passeig de Gràcia, s'il·luminaran de vermell de 19h a 00h els dies 12, 13 i 14 de novembre.

La iniciativa s'emmarca dins la celebració de la IV Setmana de la Medicina i Cirurgia Sense Sang, organitzada per Hospital Quirón Teknon i Fundación Teknon amb la col·laboració del Banc de Sang i Teixits i l'Ajuntament de Barcelona

L' Ajuntament de Barcelona col·labora amb aquesta iniciativa per tercer any consecutiu, amb la intenció de contribuir a la visibilitat d'aquesta campanya a la ciutat i en la conscienciació dels ciutadans per a la donació de sang, així com en totes les iniciatives que ajuden a millorar la salut dels barcelonins.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari