MediAmbient
Inscriu-te a les activitats de la Fàbrica del Sol!

Publicat el 11/11/2013

Encara hi ha places disponibles per a algunes de les activitats del mes de novembre a la Fàbrica del sol, afanyeu-vos!

La Fàbrica del Sol va iniciar el passat 15 d'octubre el programa d'activitats de tardor. Si encara no heu pogut assistir-ne a cap, encara hi ha places disponibles per a algunes de les activitats del mes de novembre, on podreu saber quines són les millors pautes a seguir per realitzar un consum responsable.

Les activitats on encara trobareu plaça són les següents:

Avui què em poso?

Dijous 14 de novembre, de 18 a 20 h

Què s'amaga al darrere de la roba que comprem? És possible comprar roba local, de teixits ecològics i ètica?

Xerrada i presentació de la Guia per vestir sense treball esclau de la Campanya Roba Neta. A càrrec d'Albert Sales. En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Inscriu-te!

Consum col·laboratiu: oportunitats i avantatges del consum compartit

Dimecres 20 de novembre, de 18 a 20 h

Saps que les xarxes virtuals et permeten accedir a béns materials sense necessitat de posseir-los? Comparteix, intercanvia, cedeix, lloga i regala per una nova economia.

Xerrada sobre exemples de consum col·laborat que funcionen a casa nostra. A càrrec d'Albert Cañigueral. En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Inscriu-te!

Quin futur tenen els Rossell?

Divendres 22 de novembre, de 18 a 19.30 h

Com s'ho fan els grans comerços per produir i vendre samarretes i pantalons a preus tan baixos? Perd la vergonya i actua!

Taller de teatre participatiu sobre el consum actual de roba. A càrrec de La Xixa Teatre. Amb la col·laboració del Casal de Joves Palau Alòs. En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Inscriu-te!

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari