MediAmbient
Aprèn jardineria i emporta't cultura i oci amb els punts del CiviClub!

Publicat el 19/03/2014

Vine a formar-te en ecologia i jardineria al Centre de Formació del Laberint de l'Ajuntament de Barcelona, i emporta't coneixements i punts del CiviClub, bescanviables per oci i cultura.

Els assistents a alguns cursos i tallers per a aficionats del Centre de Formació del Laberint podran demanar el seu cupó amb Civis en finalitzar l'activitat. Aprendre i formar-se en sostenibilitat permet fomentar a la ciutat les bones pràctiques. Consulta quins cursos s'inclouen en aquesta oferta!

CiviClub.org és la primera plataforma que permet recompensar les bones accions ciutadanes mitjançant uns punts bescanviables en ofertes d'oci, cultura i productes de baix impacte ambiental. El seu principal objectiu és aconseguir que cada vegada més persones adoptin una actitud que impacti positivament en el seu entorn, en els àmbits de la sostenibilitat, la solidaritat i els hàbits saludables.

Més informació en aquest enllaç.

CURSOS I TALLERS BESCANVIABLES PER PUNTS

Cursos per a aficionats – monogràfics fins al juny – Formació i coneixement: 50 Civis

CODI 1313: Hort ecològic: criteris i tècniques de conreu. Comença el 31 de març.

CODI 1314: La terrassa, un espai per a l'hort ecològic. Comença el 22 d'abril.

CODI 1315: Terrasses i balcons. Comença el 23 d'abril.

CODI 1316: Les plantes aromàtiques. Identificació, reproducció, conreu i usos casolans. Comença el 6 de maig.

Tallers de jardineria – Fes de casa teva un jardí – Activitats de sensibilització: 20 Civis

Els canvis d'estació al jardí i al balcó. Sembres de flors. Diumenge 23 de març.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari