MediAmbient
Curs sobre 'smart cities' al Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya

Publicat el 27/01/2014

Les sessions s'impartiran a la seu del Col·legi entre el 26 de febrer i el 9 d'abril en horari de tarda, i teniu temps per inscriure-us fins al 17 de febrer.

El COAMB (Col·legi d'Ambientòlegs de Catalunya) organitza un curs sobre 'smart cities', que té per objectiu reflexionar al voltant del concepte de ciutat intel·ligent des d'una perspectiva crítica i integradora.

Sota el títol 'La gestió eficient de l'hàbitat urbà: avançant cap a l'smart city', el curs està adreçat a totes les persones interessades en aprofundir els seus coneixements sobre les ciutats intel·ligents i les seves potencialitats.

El curs s'impartirà en diverses sessions, a la seu del COAMB (carrer Muntaner, 81), entre el 26 de febrer i el 9 d'abril, en horari de tarda, de 17.30 a 20.30 hores. Teniu temps d'inscriure-us fins al 17 de febrer.

Podeu consultar el programa i preus del curs Obrir document PDF en aquest enllaç o bé directament inscriure-us a través d'aquest formulari.

Més informació

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari