MediAmbient
La Salle Breakfast: 'Edificis de consum zero' amb Harald N. Rostvik

Publicat el 18/11/2013

Dimarts 19 de novembre, de 9 a 10.30 hores, té lloc una conferència de Harald N. Rostvik sobre les claus de futur de l'eficiència energètica.

El "consum zero" és un concepte que dia a dia pren major rellevància en els processos constructius, tant en noves edificacions com en projectes de rehabilitació.

Descobreix les darreres tendències i les claus de futur de l'eficiència energètica de la mà d'un dels principals experts europeus en sostenibilitat: Harald N. Rostvik, professor de la Escuela de Arquitectura de Bergen (Noruega).

L'esdeveniment, que es realitzarà íntegrament en anglès, se celebra a la Sala de Congressos de l'Edifici Sant Jaume La Salle (c/ Quatre Camins, 30).

Més informació

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari