MediAmbient
Conferència d'Alain Meilland al Saló de Cròniques

Publicat el 02/05/2013

El prestigiós expert creador de noves varietats de roses i empresari francès imparteix la confèrencia "Nuevas variedades de Rosas para jardines públicos y privados", dijous 9 de maig dins del programa cultural del Concurs Internacional de Roses Noves.

Amb motiu del 13 Concurs Internacional de Roses Noves, que se celebra al Roserar Cervantes del 10 al 12 de maig, el creador de noves varietats de roses i una de les figures de més prestigi internacional en l'àmbit dels cultivadors o obtentors de roses, Alain Meilland, imparteix una conferència al Saló de Cròniques de l'Ajuntament de Barcelona, dijous 9 de maig.

Amb el títol "Nuevas variedades de rosas para jardines públicos y privados", la conferència serà el tret de sortida de l'edició d'enguany del Concurs Internacional de Roses Noves. Tota la activitat del concurs serà al Roserar de Cervantes, només amb l'excepció d'aquesta conferència i de la presentació de la nova varietat de rosa "Georges Moustaki", al Roserar Amargós dels Jardins del Teatre Grec.

Alain Meilland actualment és president de Meilland International, una prestigiosa empresa dedicada al cultiu de la rosa amb seu a Provence, França. Representa la cinquena generació d'aquesta empresa de gran tradició familiar. Des dels 19 anys, i després de la defunció del seu pare, Meilland ha guiat a l'empresa familiar durant cinc dècades, impulsant la seva expansió arreu d'Europa, així com a països de l' Amèrica del Nord i del Sud, Àsia i Àfrica. Meilland ha participat activament en diverses organitzacions internacionals. Ha estat president de l'Associació de Criadors d'Horticultura Europea, fundador i Membre Honorari Permanent de CIOPORA (Unió Internacional de les plantes ornamentals i els cultivadors de fruites) i ha participat amb l'oficina Europea de l'Oficina holandesa del cultivador de flors fresques tallades. A més ha estat reconegut per França amb l'Honor de Chevalier de l'Ordre du Mérite.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari