MediAmbient
4a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya

Publicat el 09/05/2013

La trobada, que té per objectiu la conscienciació general envers la responsabilitat social a l'empresa, el consum responsable i el respecte al medi ambient, se celebra enguany del 12 al 15 de juny.

Ingeniería Social i l'Associació +Responsables, entitats signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat, organitzen un any més la Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya, que aquest any celebra la quarta edició del 12 al 15 de juny.

L'objectiu de la trobada és la conscienciació general envers la responsabilitat social a l'empresa, el consum responsable i el respecte al medi ambient. I és que en la 4a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya diferents actors relacionats amb la responsabilitat social podran trobar-se, millorar la seva visualització i mostrar les seves bones pràctiques en RSE.

El programa inclou diverses activitats, tant per a empresaris com per a ciutadans, i una fira de bones pràctiques on qualsevol entitat interessada en compartir experiències, recursos i fomentar el networking podrà participar-hi.

La participació és gratuïta tant en les activitats com en la fira, però cal inscripció prèvia que podeu fer a través d'aquest enllaç. Per qualsevol consulta us podeu adreçar a info@setmanarse.cat.

Participació d'Agenda 21

La Secretaria de l'Agenda 21 participarà a la fira donant a conèixer les línies d'acció del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat que fan referència a la responsabilitat social. Totes les organitzacions signants que estiguin interessades en participar però que no puguin assistir a la fira podeu contactar amb la Secretaria d'Agenda 21 per telèfon (93 256 25 93) o al correu electrònic (agenda21@bcn.cat) per utilitzar l'estand de la Secretaria per oferir els vostres materials de comunicació.

Si la vostra organització encara no ha signat el Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat i voleu fer-ho, poseu-vos en contacte amb la Secretaria de l'Agenda 21: agenda21@bcn.cat

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari