MediAmbient
La Font Màgica brolla de dimarts a diumenge

Publicat el 15/04/2014

L'equipament municipal amplia el seu calendari i es posa en funcionament, en horari diurn, de dimarts a diumenge, i també continua oferint el seu espectacle d'aigua, llum i color de dijous a diumenge entre les 21 i les 23.30 hores, fins al 30 d'octubre. No us ho perdeu!

Des del 23 d'abril, la Font Màgica amplia els seus horaris i romandrà encesa brollant aigua de dimarts a dissabte de 10 a 19 hores, i diumenges i festius de 10 a 14.30 h. Els dilluns la Font es mantindrà sense funcionament. La Font Màgica s'incorpora així a l'horari d'encesa de les fonts de l'eix Maria Cristina ja en funcionament. Aquest horari coincideix amb l'horari d'obertura del MNAC.

A més, també des del mes d'abril, la Font Màgica ja gaudeix del seu horari de primavera, de dijous a diumenge, amb funcions des de les 21 hores i fins a les 23.30 hores.

Recordem que els horaris d'espectacle de coreografies de la Font Màgica són els següents:

HORARI PRIMAVERA – ESTIU
Del 31 de març al 30 d'octubre (ambdós inclosos)
DIES DE FUNCIONAMENT: Dijous, divendres, dissabte i diumenge
HORARI DE FUNCIONAMENT: de 21.00 a 23.30 hores
HORARI D'INICI COREOGRAFIES: 21.00, 21.30, 22.00, 22.30, 23.00 h.

HORARI TARDOR – HIVERN
Del 31 d'octubre al 30 de març (ambdós inclosos)
DIES DE FUNCIONAMENT: Divendres i dissabte
NADAL: Coreografies addicionals el 25/12/2014, el 26/12/2014 i 01/01/2015
HORARI DE FUNCIONAMENT: de 19.00 a 21.00 hores
HORARI D'INICI DE COREOGRAFIES: 19.00, 19.30, 20.00, 20.30 h.

Visita el web de la Font Màgica

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari