MediAmbient
Nou horari de la biblioteca ambiental del Centre de Formació del Laberint

Publicat el 10/01/2013

Des del 2 de gener de 2013 la biblioteca ambiental del Centre de Formació del Laberint estrena nou horari. El centre roman obert dilluns, dimarts, dijous i divendres de 10:30 a 13:30h i dilluns i dijous de 16:30 a 20h. Dimecres la biblioteca resta tancada.

AVÍS: La biblioteca romandrà tancada per vacances del 13/07/15 al 31/08/15 (ambdòs inclosos).

La biblioteca ambiental del Centre de Formació del Laberint és el centre de referència a Barcelona en matèria de jardineria i horticultura, i conté un ric fons documental en aquests àmbits.

Consulta informació de l'equipament en aquest enllaç

La biblioteca del Laberint està especialitzada en:

- Jardineria

- Disseny de jardins

- Arquitectura del paisatge

- Parcs de Barcelona i del món

- Arbres, plantes, botànica,

- Flora i floricultura

- Medi ambient, ecologia i agricultura

Actualment consta de 3090 volums i està subscrita a 46 revistes en paper sobre la seva temática. Amb dades de septembre 2009, la distribució del fons per temàtiques és la següent:

- Jardins i jardineria: 429 volums (178 dels quals corresponen a Jardineria). Dins d'aquest tema trobem uns 26 volums dedicats al Disseny de jardins i 10 als Jardins Botànics de Barcelona.

- Plantes (en general): 537 volums.

- Paisatge i paisatgisme: 194 volums.

- Arquitectura del paisatge : 166 volums.

- Parcs: 133 volums (59 dels quals són Parcs de Barcelona).

- Arbres: 147 vol., Arbusts: 46 vol., Arboricultura: 24 vol.

- Flora i Floricultura: 123 vol.

- Mediambient: 132 vol.

- Agricultura: 114 vol.

- Ecologia: 96 vol.

- Botánica: 66 vol.

- Roses: 59 volums.

- Horticultura : 36 vol.

- Aigua: 49 vol.

- Gestió: 20 vol.

- Sostenibilitat: 18 vol.

Altres matèries que conté la col.lecció són :poda, malalties, virus i malalties de les plantes, adobs, reproducció, cultiu, vivers, empelts, el sòl, composts, climatologia, geologia, història dels jardins, …

La biblioteca compta amb enciclopèdies d'identificació de plantes, de botánica, de roses,...i diccionaris especialitzats amb traducció en Anglès i francès.


Biblioteca- Centre de Formació del Laberint
Direcció d'Intervenció Ambiental
Educació Ambiental
Medi Ambient i Serveis Urbans - Hàbitat Urbà
C/ Germans Desvalls, s/n- Parc del Laberint d'Horta
08035 Barcelona
Tel. 93 256 56 20- Fax 93 428 61 98
E-mail: biblioteca_parcs@bcn.cat
www.bcn.cat/mediambient

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari