MediAmbient
Les fonts ornamentals de la ciutat, de colors per commemorar dates especials

Publicat el 17/10/2013

Les fonts ornamentals més significatives de Barcelona se sumen aquest mes d'octubre a la commemoració del Dia Mundial del Càncer de Mama, el Dia Internacional de les Nacions Unides i la Setmana de la Cirurgia Sense Sang.

Les fonts ornamentals més significatives de Barcelona se sumen, aquest mes d'octubre, a la commemoració de dates especials, com són el Dia Mundial del Càncer de Mama (19 d'octubre), el Dia Internacional de les Nacions Unides (24 d'octubre), i la Setmana de la Cirurgia Sense Sang (del 18 al 27 d'octubre), i s'il·luminaran de colors representatius de cadascuna d'aquestes jornades commemoratives coincidint amb el seu horari d'encesa.

19 d'octubre: Dia Mundial del Càncer de Mama. La Font Màgica i la font ornamental del passeig de Gràcia/Gran Via s'il·luminen de color rosa.

24 d'octubre: Dia Internacional de les Nacions Unides. La Font Màgica s'il·luminarà de color blanc i blau.

Del 18 al 27 d'octubre: Setmana de la Cirurgia Sense Sang. S'il·luminaran de color vermell:

- Font ornamental de passeig de Gràcia (excepte el 19 d'octubre, Dia Mundial del Càncer de Mama)

- Font Màgica (excepte el 19 d'octubre, Dia Mundial del Càncer de Mama, i el dia 24, Dia Internacional de les Nacions Unides)

- Làmina de Via Favència - Plaça de Karl Marx

- Cascada 1 de Gran Via (Gran Via Espronceda Llobregat)

- Cascada 2 de Gran Via (Gran Via Espronceda Besos)

- Cascada 3 de Gran Via (Gran Via Espronceda Bac de Roda)

Durant la temporada tardor/hivern, la Font Màgica ofereix espectacle de llum, música i colors divendres i dissabtes de 19 a 21 hores, amb passis cada mitja hora. La il·luminació amb coloració especial de la Font Màgica amb motiu de celebracions es produeix en les franges 18.55-19.00, 19.25-19.30, 19.55-20.00, 20.25-20.30 i 20.55-21.00. És a dir, 5 minuts abans de l'inici de la sessió de la jornada i 5 minuts després de cada bloc de passis.

Pel que fa a la font ornamental de passeig de Gràcia, el seu horari de funcionament és de 10 a 24h, i s'il·lumina diàriament coincidint amb la posta del sol.

La làmina d'aigua de Via Favència i les cascades 1, 2 i 3 de Gran Via funcionen d'11 a 14h. i de 17 a 20h, i s'il·luminen coincidint amb la posta del sol.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari