MediAmbient
Vine a la mostra d'iniciatives per la biodiversitat!

Publicat el 04/06/2013

No us perdeu aquest espai de difusió de participatius relacionats amb la biodiversitat i amb el territori, divendres 7 de juny a les 19 h a la Sala Cotxeres del Palau Robert.

Cada any, grups d'especialistes en diferents grups biològics organitzen conjuntament amb l'Ajuntament el BioBlitzBcn, unes jornades obertes de recerca naturalista ciutadana en un parc de la ciutat. Tot i les jornades anuals, hi ha molts projectes científics de col·laboració ciutadana que es duen a terme al llarg de l'any a la ciutat.

En aquest sentit, a la Mostra d'iniciatives per la biodiversitat podreu descobrir diversos d'aquests projectes a través del format Pecha Kucha 20 x 20, és a dir, mitjançant presentacions innovadores de 20 diapositives exposades cadascuna durant 20 segons. L'acte, conduït per Samantha Vall (reportera de Quèquicom i Lletra petita, de TV3) comptarà amb d'altres sorpreses i, en acabar, els ponents i el públic podreu gaudir d'un petit refrigeri per compartir les vostres experiències i conèixer de primera mà les recerques sobre biodiversitat urbana que es fan.

Mostra teatralitzada de projectes participatius per potenciar la biodiversitat del territori, que compta amb la presència de la Societat Espanyola per la Conservació i Estudi dels Mamífers, Natura urbana, l'associació CROMA, Galanthus, l'associació Fotografía y Biodiversidad, l'Institut de Ciències del Mar, l'Institut de Biologia Evolutiva i la Institució Catalana d'Història Natural.

L'activitat i les inscripcions es poden trobar en aquest enllaç.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari