MediAmbient
Descobriu els tresors de la Mediterrània!

Publicat el 23/05/2013

El Centre de la Platja i el Zoo de Barcelona us conviden el diumenge 2 de juny a descobrir els tresors de la Mediterrània.

Si t'agraden els animals, ets observador i tens ganes d'aprendre, vine a desenterrar els tresors més preuats de la Mediterrània!!! Us assegurem que serà una bona experiència per gaudir d'un dia en família.

L'activitat es durà a terme el diumenge 2 de juny, de les 10 a les 13h, començant al Centre de la Platja i acabant al Zoo de Barcelona.

Aquesta activitat no és gratuïta perquè les persones participants després podeu quedar-vos a les instal·lacions del Zoo, així que dueu el dinar!

Per a més informació i inscripcions cal trucar al 93 225 67 87.

Comparteix:

Què son els serveis "Comparteix"

Totes les icones representen serveis de webs externs al web bcn, que faciliten la gestió personal o comunitària de la informació. Aquests serveis permeten als usuaris, per exemple, classificar, compartir, valorar, comentar o conservar els continguts que troben a internet.

Què significa cada icona?

És una xarxa social en la qual es pot compartir amb amics i altres usuaris coneguts tota la informació que es vulgui mostrar.
Menéame
Lloc web que se serveix dels usuaris del web per donar a conèixer notícies. Els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc poden votar. Les més votades es publiquen a la portada.
Xarxa social de microblogging que permet als usuaris enviar "tweets", microentrades de text d'un màxim de 140 caràcters, tant per la xarxa com per SMS.
Del.icio.us
És un gestor en línia de preferits on cada usuari emmagatzema, classifica i comparteix els enllaços que li interessen. També permet categoritzar els marcadors amb un sistema d'etiquetatge.
Google Bookmarks
És un servei que permet emmagatzemar marcadors dins un compte Google. Ofereix la possibilitat d'afegir etiquetes i notes.
MSN Reporter
Servei participatiu que permet als usuaris amb serveis de Windows Live, és a dir, usuaris registrats a Messenger, Hotmail, Spaces i altres serveis Microsoft, publicar notícies, comentar-les i promocionar-les.
La Tafanera
Portal de promoció de notícies o apunts de blocs en català que envien els mateixos usuaris i voten per promocionar-los a portada.

Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de creative commons si no s'hi indica el contrari